Tietoa meistä

Nuotiopaikkamme

Majan pihapiirissä on vakituisesti kolme nuotiopaikkaa, joista kaksi on avonuotiopaikkoja ja yksi on katettu grillikota. Grillikota on käytössä yli viiden hengen ryhmille varauksesta ja kodan varausmaksu on 10€ / tunti.
Myymme myös polttopuulaatikoita hintaan 5€ / laatikko. Laatikollisella paistat mukavasti makkarat muilla nuotiopaikoillamme.

Muista kysyä myös tarjousta tikkupullista, makkara-, sekä lätynpaistopaketistamme.


Sauna

Meiltä löytyy kotoisa puulämmitteinen sauna, joka lämpiää joka tiistai naisten lenkkisaunana klo 16 - 20 ja vastaavasti torstaisin miesten lenkkisaunana klo 16 - 20.
Saunasta pääsee mukavasti kesäaikaan pulahtamaan Niihamajärveen ja talvella on kastautumismahdollisuus avannossa.

Sauna lämpiää myös tilauksesta, kysy tarjousta!

Pihapiirissämme

Pihapiirissämme on kesäaikaan käytössä tikanheittopaikka, pöytätennis, tasapainonauha ja onkimaan pääsee laiturilta. Majalla on myös 6-väyläinen frisbeegolfrata.

Talviaikaan auraamme Niihamajärven jäälle luistinradan ja jääpelialueen, Majalta saa lainattua potkukelkkoja jääalueen kiertämiseen. Pihassa pyörii napakelkka ja vuokraamme lainaksi lumikenkiä edullisesti. Pihasta lähtee myös pulkkamäki jäälle ja Majalta saa lainaan pulkkia ja liukureita. Majalta pääset näppärästi ulkoilureitin Kauppi-Kangasala ladulle suoraan hiihtämään!

Ympäri vuoden voit hakea kiintorasteja ja kartan saat kätevästi hankittua Majalta. Niihamajärven kiertää luontopolku johon voit lainata oppaan.