Tietoa meistä

Nuotiopaikkamme

Majan pihapiirissä on vakituisesti kolme nuotiopaikkaa, joista kaksi on avonuotiopaikkoja ja yksi on katettu grillikota. Grillikota on käytössä ryhmille varauksesta ja kodan varausmaksu on 15€ / tunti sisältäen polttopuut.
Myymme polttopuulaatikoita hintaan 5€ / laatikko. Laatikollisella paistat mukavasti makkarat muilla nuotiopaikoillamme.

Muista kysyä myös tarjousta tikkupullista, makkara-, sekä lätynpaistopaketistamme.


Sauna

Meiltä löytyy kotoisa puulämmitteinen sauna, joka lämpiää joka tiistai ja torstai lenkkisaunana klo 16 - 19. Sauna on sekasauna ja toteutetaan uikkarisauna periaatteella.
Saunasta pääsee mukavasti kesäaikaan pulahtamaan Niihamajärveen ja talvella on kastautumismahdollisuus avannossa.

Sauna lämpiää myös tilauksesta, kysy tarjousta ryhmällenne!

Pihapiirissämme

Pihapiirissämme on kesäaikaan käytössä tikanheittopaikka, pöytätennis, tasapainonauha, renkaanheittopaikka, mölkky ja onkimaan pääsee laiturilta. Majalla on myös 6-väyläinen frisbeegolfrata ja ulkokuntosali.

Talviaikaan auraamme Niihamajärven jäälle luistinradan ja jääpelialueen, Majalta saa lainattua potkukelkkoja jääalueen kiertämiseen. Pihassa pyörii napakelkka ja vuokraamme lainaksi lumikenkiä edullisesti. Pihasta lähtee pulkkamäki jäälle ja Majalta saa lainaan pulkkia ja liukureita. Majalta pääset näppärästi ulkoilureitin Kauppi-Kangasala ladulle suoraan hiihtämään!

Ympäri vuoden voit hakea kiintorasteja ja kartan saat kätevästi hankittua Majalta. Niihamajärven kiertää 2,7km pitkä luontopolku johon voit lainata reitistä kertovan oppaan ja parkkipaikan tuntumasta lähtee n. 1km pitkä hyvänmielen luontopolku.